• banner01
  • banner02
  • banner03

Zhe Jiang XinHong Co., Ltd.is dumunung ing Xiangyang zona industri, Liushi, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, China. Liushi iku ibukutha apparatus-kurang voltase inChina. Xinhong digabungake karo Shanghai Kangji Listrik Equipment Co ,. Ltd lan Shanghai Dikai Electric Appliance Co ,. Ltd supaya profesional kanggo riset, pembangunan, produksi, dodolan lan layanan. Sama karo sawetara gedhe Enterprises lan medium-ukuran domestik lan manca kondhang OEM .. Lan Shanghai Kangji Listrik Equipment Co ,. Ltd lan Shanghai Dikai Electric Co., Ltd dumunung ing provinsi Songjiang, Shanghai.

  • Laboratory Laboratory
  • area kantor area kantor
  • peralatan test peralatan test

PRODUCTS CENTER

PAWARTA CENTER

WhatsApp Online Chat !