Babagan awake dhewe

Zhe Jiang XinHong Co., Ltd.is dumunung ing Xiangyang zona industri, Liushi, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, China. Liushi iku ibukutha apparatus-kurang voltase inChina. Xinhong digabungake karo Shanghai Kangji Listrik Equipment Co ,. Ltd lan Shanghai Dikai Electric Appliance Co ,. Ltd supaya profesional kanggo riset, pembangunan, produksi, dodolan lan layanan. Sama karo sawetara gedhe Enterprises lan medium-ukuran domestik lan manca kondhang OEM .. Lan Shanghai Kangji Listrik Equipment Co ,. Ltd lan Shanghai Dikai Electric Co., Ltd dumunung ing provinsi Songjiang, Shanghai.

Products: riset sawijining lan pembangunan ing contactors AC (AC_and_DC_du-al-nggunakake munggah suhu Low lan konsumsi daya kurang kontek kanggo standar IEC60947.2..). khusus anti tiba (Feng Xing) contactor kanggo elevator.Special contactor kanggo boiler.ac banyu contactor.dc pemblokiran kontak contactor.auxiliary, wektu tundha block.star delta wiwitan, terlampir wiwitan, termal kakehan relay lan ing.

kekuatan Enterprise: kita kudu laboratorium, departemen marketing, riset lan departemen pembangunan, departemen Manufaktur, departemen kualitas, departemen manajemen lan tim pakar profesional, kita kanthi ngleksanakake Manajemen EIP. Our company wis liwati kanthi liwat certificate saka sistem kualitas IS09001. Kita produk sing certified dening CCC lan CE, kita wis riset lan dikembangaké ing CNC5 seri contactor AC lan CNC6-T khusus anti-tiba (Fengxing) contactor kanggo elevator. Products ketemu standar nasional kanggo energi efficiency lan tingkat desain wis ngrambah ing tingkat anjog ing ngarep lan luar negeri. Kita nampa pendapate dhuwur saka pelanggan mayoritas lan produk kita sing dièkspor toKorea, Brazil, India, Italia, Rusia, Taiwanand negara liyane lan wilayah.

roh Enterprise: learning, inovasi, integritas, pengabdian.

privasi Quality: peopel oriented.qulity based.creativity lan accuracy.keep obah maju

filsafat Bisnis: dikarepake customer minangka faktor anjog. riset lan berkembang-Fashion produksi produk biaya kurang kualitas dhuwur

sesanti Enterprise: dadi paling Produsèn contactor.


WhatsApp Online Chat !