perusahaan cutlure

1, sistem idea budaya perusahaan
     (1) misi perusahaan
         Apa proyek apik ing perusahaan, bali menyang masyarakat
     (2) sesanti perusahaan
         Dadi Produsèn-kelas kapisan contactor, kanggo pemimpin industri, dadi bisnis ajeni.
     (3) angka inti Enterprises
         nguber dadi, proses terus, lan usaha apa sing paling apik.
         1, konsep talent: supaya cita-cita, pangembangan Staff play lan terus kanggo tuwuh, ing tatanan saka nengshangnengxia karo atmosfer, kanthi nutul potensial saka saben pegawe.
         2, kualitas tampilan: ana kualitas, ana No.
         3, MediaWiki tampilan: nguber saka pembangunan Enterprises, kanggo njaga MediaWiki cukup.
     (4) roh perusahaan
         Integritas lan pragmatic vitalitas ngelmu
     (5) filsafat bisnis
         Ayo pelanggan njaluk Nilai supaya karyawan bisa berkembang dadi tanggung jawab sosial kanggo njaga harmoni karo lingkungan.
2, 213 konotasi
     Two wishes - bisnis apik, produk apik
     A roh - Fokus
     Tiga dhasar: inovasi, talent, budaya

Presiden Speech

Tujuan ing perusahaan iku kanggo berkembang industri nasional lan kanggo nindakake nerusake roh nasional.
Roh Enterprise: pembangunan. Inovasi. Pengabdian. Integritas.
Privasi Quality: akurat lan dipercaya. Kanggo ketemu karo kabutuhan customer.
Filsafat Bisnis: customer ing atiku.
Manajemen idea: humanization ngelmu. Manajemen kanggo nggawe kualitas-kelas kapisan.
Konsep Development: kualitas urip. Kanggo pangembangan ilmu lan teknologi.


WhatsApp Online Chat !