seri CNC1-R khusus forwater ketel 12 ~ 32R

Short Description:

  CNC1-R seri khusus kanggo ketel banyu 12 ~ 32R Ing Circuit AC 50 / 60Hz, voltase saka 690V, Mbukak nganti 50A, contolling Motors saka macem-macem. Ngontrol resistance, induktif, kathah capacitive; panas, lightingand transformer.Control distrbutioncircuit, distribusi industri.  


Detail produk

Tags Product

  CNC1-R seri khusus kanggo ketel banyu 12 ~ 32R
  Ing Circuit AC 50 / 60Hz, voltase saka 690V, Mbukak nganti 50A, contolling Motors saka macem-macem. Ngontrol resistance, induktif, kathah capacitive; panas, lightingand transformer.Control distrbutioncircuit, distribusi industri.
  15154857737223448 15154857788453505


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !