News

  • Post time: Sep-28-2018

    Good afternoon, distinguished leaders and staff members. First of all, we sincerely welcome all the new employees to join our vibrant team. From this moment on, you are a member of this team. At the same time, we are injecting fresh blood into the company, the future of your company. I hope you a...Waca liyane »

  • Post time: Sep-27-2018

     In order to improve the quality of our products in the international market, our mechanical interlocking products have passed the Delici RoHS test successfully, passed the safety, environmental protection, hygiene and other indicators, and provided a more favorable guarantee for exporting to th...Waca liyane »

  • wektu Post: May-09-2017

    Supaya nambah syarat kita kanggo kualitas produk ing pasar internasional, produk mekanisme Interlocking mechanical kita perusahaan wis bubar kasil liwati test Delixi RoHS, lan lulus tes kanggo macem-macem indeks kayata safety, lingkungan Proteksi, sanitasi, etc, w .. .Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

      1, ing contactor kanggo jinis pangayoman, struktur tumindak iku jinis gerakan langsung, titik kontak titik break pindho, wis karakteristik saka ukuran cilik, lampu bobot, konsumsi daya kurang, urip dawa layanan, safety lan linuwih; 2, contactor bisa dumadi saka m ...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

     Ing asas apa relay termal iku panas kui dening saiki mili menyang unsur panas, bimetal duwe koefisien beda ewah-ewahan bentuk expansion, nalika ewah-ewahan bentuk nalika tekan jarak tinamtu ing gerakane push rod, sirkuit kontrol pedhot, supaya t ...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

    First, nggunakake cara: 1 jinis DC contactor kudu dipilih miturut jinis ing mbukak saiki lan bobot ing cahya sing mbukak, sing, sing AC utawa DC mbukak, punika ngemot cahya, sing mbukak umum utawa ing tetegenan. Bisa ngetung IN utama kontak luwih saka PN motor ...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

    Ing wektu aksi relay termal lan kakehan saiki miturut ukuran diowahi kuwalik minangka relay termal, pangayoman motor kakehan, motor kudu mesthekake wiwitan normal lan mlaku ora kena pengaruh, lan bisa nggedhekake kapasitas motor, supaya gerakan karakteristik kurva ...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

     Company produk utama: riset lan pangembangan contactor AC sawijining (AC lan DC umum, suhu kurang lan kurang konsumsi daya ing baris karo Euro 2 standar); elevator khusus anti tiba (star ditutup) contactor; mesin ingkang ndamel benter banyu gulung banyu contactor khusus. contactor AC Traditional; DC ...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

     We gumantung ing kualitas banget lan sampurna layanan sawise-sales, ing industri nduwe reputasi owahan, dadi Supplier ditetepake akeh Enterprises. Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

    kita produk kualitas kabeh dhuwur lan luwih profesional Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

    filsafat Bisnis: dikarepake customer mimpin, R & D lan produksi kualitas dhuwur lan produk biaya kurang. Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-02-2016

    Learning, inovasi, integritas, pengabdian Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-29-2016

     Keamanan informed: ing instalasi, operasi, operasi, pangopènan, pengawasan, pastekaké kanthi teliti maca seri perusahaan saka produk specifications, lan sesuai karo pandhuan ing isi instalasi akurat, nggunakake prodhuk. 14700274686957991.jp ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-29-2016

    1950, tilas Uni Soviet, tingkat 30-40, ing volume gedhe, Penyetor, konsumsi energi, busar gedhe, urip kurang, model utama: QC1, QJ1. 1960, generasi pisanan saka desain produk ndadekake, volume perlengkapan kanggo ngurangi 1 / 3-1 / 2, pangarep-arep urip tambah dening 2-3 kaping, m ing ...Waca liyane »

  • Absolute Beginner kang Guide kanggo Google Analytics
    wektu Post: Aug-10-2015

    Yen sampeyan ora ngerti apa Google Analytics punika, wis ora diinstal ing website, utawa wis diinstal nanging ora tau katon ing data, banjur kirim iki kanggo sampeyan. Nalika iku hard kanggo akeh pracaya, ana isih situs sing ora nggunakake Google Analytics (utawa Analytics sembarang, kanggo ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !