Alexa industri

  • wektu Post: 09-02-2016

      1, ing contactor kanggo jinis pangayoman, struktur tumindak iku jinis gerakan langsung, titik kontak titik break pindho, wis karakteristik saka ukuran cilik, lampu bobot, konsumsi daya kurang, urip dawa layanan, safety lan linuwih; 2, contactor bisa dumadi saka m ...Waca liyane »

  • wektu Post: 09-02-2016

     Ing asas apa relay termal iku panas kui dening saiki mili menyang unsur panas, bimetal duwe koefisien beda ewah-ewahan bentuk expansion, nalika ewah-ewahan bentuk nalika tekan jarak tinamtu ing gerakane push rod, sirkuit kontrol pedhot, supaya t ...Waca liyane »

  • wektu Post: 09-02-2016

    First, nggunakake cara: 1 jinis DC contactor kudu dipilih miturut jinis ing mbukak saiki lan bobot ing cahya sing mbukak, sing, sing AC utawa DC mbukak, punika ngemot cahya, sing mbukak umum utawa ing tetegenan. Bisa ngetung IN utama kontak luwih saka PN motor ...Waca liyane »

  • wektu Post: 09-02-2016

    Ing wektu aksi relay termal lan kakehan saiki miturut ukuran diowahi kuwalik minangka relay termal, pangayoman motor kakehan, motor kudu mesthekake wiwitan normal lan mlaku ora kena pengaruh, lan bisa nggedhekake kapasitas motor, supaya gerakan karakteristik kurva ...Waca liyane »

  • wektu Post: 08-29-2016

     Keamanan informed: ing instalasi, operasi, operasi, pangopènan, pengawasan, pastekaké kanthi teliti maca seri perusahaan saka produk specifications, lan sesuai karo pandhuan ing isi instalasi akurat, nggunakake prodhuk. 14700274686957991.jp ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !