QJX2″Star delta startel”12-95A

Short Description:

QJX2 "star delta wiwitan" 12 ~ 95A Aplikasi: digunakake kanggo kontrol motor; 5.5-80KW Frekuensi operasi maksimum 30 siklus / h Ing wektu wiwitan maksimum; 30s  


Detail produk

Tags Product

QJX2 "star delta wiwitan" 12 ~ 95A
Aplikasi: digunakake kanggo kontrol motor; 5.5-80KW
Frekuensi operasi maksimum 30 siklus / h
Ing wektu wiwitan maksimum; 30s

15154860698319609 15154860768104414 15154860817785536

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !