layanan

Quality Philosophy:
Quality iku kamulyan Staff Hong anyar.
Layanan kita nyedhiyani wiwit kanthi pambangunan sistem marketing, lan nganggo liwat saben rinci sadurunge, sak, lan sawise dodolan. Kepuasan pelanggan nguber kita ngengkel. Dipuntedahaken prinsip "preciseness lan objectivity, High Quality lan Efisiensi, Reputation First", kita terus inovasi lan transcend dhéwé supaya sesuk anyar Hong kang luwih sarwa.

Kesepakatan Quality:
We nggawe kesepakatan serius ing ngisor iki kanggo kita pelanggan:
(1) Operate strictly miturut syarat kualitas, kuwat nglawan sembarang soko saka kawicaksanan kualitas lan nambani soko karo sakabehe Garwane.
(2) Layanan Customer kang bakal sampun mantun ing 24 jam ing kutha, ing 48 jam ing provinsi, lan ing 72 jam njaba provinsi.
(3) Strictly tundhuk karo hukum kualitas produk, lan njamin mbalekaken produk, ndandani lan panggantos.
Maksud bisnis kita "Teknologi Lanjut, Quality First, Pelanggan First lan Service First"
adil layanan Quality: produk Ex-pabrik 100% qualified


WhatsApp Online Chat !