компанијата cutlure

1, претпријатието култура идеја систем
     (1) корпоративна мисија
         се направи добра работа во претпријатието, да се вратат на општеството
     (2) корпоративна визија
         стане прва класа производителот на контактори, да стане лидер во оваа индустрија, да стане почитуван бизнис.
     (3) на основните вредности на претпријатија
         континуирано извршување, континуиран напредок, и се стремиме да се направи најдоброто.
         1, талент концепт: да идеалите, развој на претставата на персоналот и да продолжи да расте, формирање на nengshangnengxia со атмосферата, целосно допрете на потенцијалот на секој вработен.
         2, на квалитетот на преглед: нема квалитет, не е број
         3, поглед профит: извршување на одржлив развој на претпријатијата, да се одржи разумен профит.
     (4) претпријатие дух
         интегритет и прагматични научни виталност
     (5) бизнис филозофијата
         Дозволете на клиентите да добијат вредност, така што вработените може да се развие во општествена одговорност за одржување на хармонија со животната средина.
2, 213 конотација
     Две желби - добар бизнис, добри производи
     А духот - Фокус
     три основи: иновации, талент, култура

претседателот на говор

Целта на претпријатието е да се развие на националната индустрија и да се пренесат на национален дух.
Претпријатие дух: развој. Иновации. Посветеност. Интегритет.
Политика на квалитет: точни и веродостојни. За да се задоволат потребите на клиентите.
Бизнис филозофија: на корисникот е во моето срце.
Управување со идеја: научни хуманизација. Управување да се создаде прва класа квалитет.
Концепт за развој: на квалитетот на опстанок. За развојот на науката и технологијата.


WhatsApp Online Chat !