Вести

 • Post time: Sep-28-2018

  Good afternoon, distinguished leaders and staff members. First of all, we sincerely welcome all the new employees to join our vibrant team. From this moment on, you are a member of this team. At the same time, we are injecting fresh blood into the company, the future of your company. I hope you a...Прочитај повеќе »

 • Post time: Sep-27-2018

   In order to improve the quality of our products in the international market, our mechanical interlocking products have passed the Delici RoHS test successfully, passed the safety, environmental protection, hygiene and other indicators, and provided a more favorable guarantee for exporting to th...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Мај-09-2017

  Со цел подобрување на нашите барања за квалитетот на производот во меѓународниот пазар, механички заклучување механизам производи на нашата компанија неодамна успешно го помина тестот Delixi RoHS и положиле тестовите за различни индекси како што се безбедноста, заштитата на животната средина, канализација, итн, w .. .Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

    1, контактори за видот на заштита, структурата на акција е директен типот на движење, контакт точка е точка на двојно пауза, има карактеристики на мали димензии, мала тежина, ниска потрошувачка на енергија, долг живот, безбедност и сигурност; 2, контактори може да биде составен од м ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

   Принципот на работа на термо штафета е топлината што се создава од страна на тековната тече во грејното тело, на bimetal имаат различни коефициенти на експанзија деформација, кога деформација кога го достигне одредена далечина на потези притисни прачка, на струјно коло е исклучен, па т ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

  Прво, употребата на методи: 1 видот на DC контактори треба да бидат избрани во зависност од видот на оптоварување струја и мала тежина на товарот, што е, на AC или DC оптоварување, е светлина оптоварување, општата оптоварување или тешкиот товар. Може да се пресмета главниот контакт во повеќе од PN мотор ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

  време на акцијата на термо штафета и преоптоварување струја во зависност од големината на инверзна време промени како термо штафета, заштита на мотор преоптоварување, моторот мора да се обезбеди нормално започнување и водење не е засегната, и може да се зголеми капацитетот на моторот, па движење карактеристика крива на ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

   Компанијата главни производи: независно истражување и развој на AC контактор (AC и DC принцип, ниски температури и ниска потрошувачка на енергија во согласност со стандардот Еуро 2); лифт специјални анти пад (затворен ѕвезда) контактор; капка вода бојлер специјални контактор. Традиционалните AC контактор; DC ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

   Ние се потпираат на одличен квалитет и внимателен услуга по продажбата, во индустријата има голема репутација, стана назначени снабдувач на многу претпријатија. Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

  Нашите производи се сите со висок квалитет и повеќе професионални Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

  Бизнис филозофија: клиент побарувачката управувано, R & D и производството на висок квалитет и ниска цена производи. Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Септември-02-2016

  Учење, иновации, интегритет, посветеност Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-29-2016

   Безбедност информирани: во инсталација, работа, работа, одржување, инспекција, ве молиме да бидете сигурни дека внимателно да ги прочитате серија на спецификации на производи на компанијата, и во согласност со упатствата за содржината на точни инсталирање, употреба на производот. 14700274686957991.jp ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-29-2016

  1950 година, поранешниот Советски Сојуз, на ниво на 30-40, обемот на големи, материјали, потрошувачка на енергија, лак голем, ниска живот, главните модели: QC1, QJ1. 1960 година, на првата генерација на унифициран дизајн на производи, обемот на материјали за да се намали 1 / 3-1 / 2, очекуваниот животен век е зголемен за 2-3 пати, м ...Прочитај повеќе »

 • Водич за Апсолутна почетници до Google Analytics
  Време на мислењето: Aug-10-2015

  Ако не знаете што е Google Analytics, не го инсталира на вашиот сајт, или да го инсталира, но никогаш не се погледне во вашите податоци, тогаш овој напис е за вас. Иако е тешко за многу да се верува, се уште има веб-сајтови кои не се користи Google Analytics (или било која анализа, за ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !