информации индустрија

 • Време: 2016/09/02

    1, контактори за видот на заштита, структурата на акција е директен типот на движење, контакт точка е точка на двојно пауза, има карактеристики на мали димензии, мала тежина, ниска потрошувачка на енергија, долг живот, безбедност и сигурност; 2, контактори може да биде составен од м ...Прочитај повеќе »

 • Време: 2016/09/02

   Принципот на работа на термо штафета е топлината што се создава од страна на тековната тече во грејното тело, на bimetal имаат различни коефициенти на експанзија деформација, кога деформација кога го достигне одредена далечина на потези притисни прачка, на струјно коло е исклучен, па т ...Прочитај повеќе »

 • Време: 2016/09/02

  Прво, употребата на методи: 1 видот на DC контактори треба да бидат избрани во зависност од видот на оптоварување струја и мала тежина на товарот, што е, на AC или DC оптоварување, е светлина оптоварување, општата оптоварување или тешкиот товар. Може да се пресмета главниот контакт во повеќе од PN мотор ...Прочитај повеќе »

 • Време: 2016/09/02

  време на акцијата на термо штафета и преоптоварување струја во зависност од големината на инверзна време промени како термо штафета, заштита на мотор преоптоварување, моторот мора да се обезбеди нормално започнување и водење не е засегната, и може да се зголеми капацитетот на моторот, па движење карактеристика крива на ...Прочитај повеќе »

 • Време: 2016/08/29

   Безбедност информирани: во инсталација, работа, работа, одржување, инспекција, ве молиме да бидете сигурни дека внимателно да ги прочитате серија на спецификации на производи на компанијата, и во согласност со упатствата за содржината на точни инсталирање, употреба на производот. 14700274686957991.jp ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !