услуги

Квалитет филозофија:
Квалитетот е достоинството на нови вработени Хонг.
На услугите што ги обезбедуваат започнува со изградба на маркетинг систем, и ќе трае до секој детал пред, за време и по продажбата. Задоволството на клиентите е нашите упорни извршување. Следејќи го принципот на "прецизност и објективност, висок квалитет и ефикасност, угледот првиот", ние продолжуваме да иновираат и да се надминеме себеси, така што утре нов Хонг е повеќе брилијантен.

Квалитет обврски:
Ние се направи следново свечен обврски кон нашите клиенти:
(1) да работи строго во согласност со барањата за квалитет, цврсто се спротивстави на било какво отстапување од политиката на квалитет и лекување на отстапување со најголема сериозност.
(2) услуги на клиентите ќе се реши во рок од 24 часа во градот, во рок од 48 часа во провинцијата, и во рок од 72 часа надвор од покраината.
(3) Строго во согласност со квалитетот на производот закон и наплата гаранција на производот, поправка и замена.
Нашиот бизнис цел е "напредна технологија, Квалитетот на прво место, клиентите прво и сервисот"
Целта на квалитет на услуги: франко фабрика производи 100% квалификувани


WhatsApp Online Chat !