cutlure kompani

1, sistem ndërmarrje kultura ide
     (1) Misioni korporatave
         bëjë një punë të mirë në ndërmarrje, të kthehet në shoqëri
     (2) Vizioni korporatave
         bërë një prodhues të klasit të parë të contactor, për t'u bërë lider në industrinë, të bëhet një biznes i respektuar.
     (3) vlerat thelbësore të ndërmarrjeve
         kërkim të vazhdueshëm, progresi i vazhdueshëm, dhe të përpiqemi të bëjmë më të mirën.
         1, koncepti talent: le idealet, zhvillimin e stafit të luajë dhe të vazhdojë të rritet, formimi i nengshangnengxia me atmosferën, plotësisht i potencialit të çdo punonjësi.
         2, cilësia e mendimit: nuk ka cilësi, nuk ka No.
         3, pamje fitim: ndjekja e zhvillimit të qëndrueshëm të ndërmarrjeve, për të mbajtur një fitim të arsyeshëm.
     (4) frymën e ndërmarrjeve
         Integriteti dhe vitalitet pragmatik shkencore
     filozofia e biznesit (5)
         Le konsumatorët të marrë vlerë në mënyrë që punonjësit mund të zhvillohet në përgjegjësinë sociale për të ruajtur harmoninë me mjedisin.
2, 213 konotacion
     Dy dëshirat - biznes i mirë, produkte të mira
     të një frymë - Fokusimi
     tri bazat: Inovacioni, talent, kulturë

president Speech

Qëllimi i ndërmarrjes është për zhvillimin e industrisë kombëtare dhe për të çuar përpara frymën kombëtare.
Shpirt Enterprise: zhvillimi. Innovation. Perkushtimi. Integriteti.
Politika Quality: të sakta dhe të besueshme. Për të plotësuar nevojat e konsumatorëve.
Filozofia e biznesit: klienti është në zemrën time.
Idenë e menaxhimit: humanizimi shkencore. Të menaxhimit për të krijuar cilësi të klasit të parë.
Koncepti i zhvillimit: cilësia e mbijetesës. Në zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë.


WhatsApp Online Chat !