Lajme

 • Post time: Sep-28-2018

  Good afternoon, distinguished leaders and staff members. First of all, we sincerely welcome all the new employees to join our vibrant team. From this moment on, you are a member of this team. At the same time, we are injecting fresh blood into the company, the future of your company. I hope you a...Lexo më shumë »

 • Post time: Sep-27-2018

   In order to improve the quality of our products in the international market, our mechanical interlocking products have passed the Delici RoHS test successfully, passed the safety, environmental protection, hygiene and other indicators, and provided a more favorable guarantee for exporting to th...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Maj-09-2017

  Për të përmirësuar kërkesat tona për cilësinë e produktit në tregun ndërkombëtar, mekanike produktet mekanizmi mbyllja e kompanisë sonë kohët e fundit kanë kaluar me sukses testin Delixi RoHS, dhe ka kaluar testet për indekseve të ndryshme të tilla si siguria, mbrojtja e mjedisit, kanalizime, etj, w .. .Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

    1, contactor për llojin e mbrojtjes, struktura veprim është lloji i drejtpërdrejtë lëvizje, pika e kontaktit është pika dyfishtë pushim, ka karakteristikat e madhësisë së vogël, pesha të lehta, konsumit të ulët të energjisë, jetë të gjatë shërbimit, sigurisë dhe besueshmërisë; 2, contactor mund të përbëhet nga m ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

   Parimi i punës i rele termike është nxehtësia e gjeneruar nga aktual rrjedh në elementin ngrohjes, bimetal kanë koeficientë të ndryshme të zgjerimit deformimit, kur deformimi kur ajo arrin një distancë të caktuar në lëvizjet e shufra shtytje, qark të kontrollit është shkëputur, kështu t ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

  Së pari, përdorimi i metodave: 1. llojin e DC contactor duhet të zgjidhen në bazë të llojit të ngarkesës aktuale dhe pesha të lehta të ngarkesës, që është, ngarkesës AC ose DC, është ngarkesa të lehta, ngarkesa e përgjithshme ose ngarkesa të rënda. Mund të llogarisim kontaktin kryesor në më shumë se motor PN ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

  Koha Veprimi i rele termike dhe mbingarkesës aktuale në bazë të madhësisë së ndryshimeve kohore inversi si rele termike, mbrojtje te trupezuar me mbeshtjelljen motor, motor duhet të sigurojë fillimin normale dhe drejtimin nuk është prekur, dhe mund të maksimizuar kapacitetin e motorit, kështu mocioni kurbë karakteristikë e ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

   Kompania Produktet kryesore: hulumtim të pavarur dhe zhvillimin e contactor AC (AC dhe DC të përgjithshme, temperaturë të ulët dhe të konsumit të ulët të energjisë në përputhje me standardin Euro 2); ashensor anti vjeshtë (mbyllur Star) contactor të veçantë; pikë uji ngrohës uji contactor veçantë. contactor tradicionale AC; DC ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

   Ne mbështetemi në cilësi të shkëlqyera dhe të përsosur pas shitjes shërbimi, në industrinë e ka një reputacion të konsiderueshëm, ka bërë furnizuesi caktuar e shumë ndërmarrjeve. Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

  Prodhimet tona janë të gjitha cilësi të lartë dhe më profesionale Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

  filozofia e biznesit: kërkesat e konsumatorëve të shtyrë, R & D dhe prodhimin e cilësisë së lartë dhe produkte me kosto të ulët. Lexo më shumë »

 • Ora Post: Sep-02-2016

  Learning, risi, integriteti, përkushtimi Lexo më shumë »

 • Ora Post: Aug-29-2016

   Security informuar: në instalimin, funksionimin, operimin, mirëmbajtjen, inspektimin, ju lutemi të jetë i sigurt për të lexuar me kujdes seri e kompanisë për specifikimet e produktit, dhe në përputhje me udhëzimet në përmbajtjen e instalimit të saktë, përdorimin e produktit. 14700274686957991.jp ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Aug-29-2016

  1950, ish-Bashkimi Sovjetik, niveli i 30-40, vëllimi i, furnizimeve, konsum të madh të energjisë, hark të madh, jetën ulët, modelet kryesore: QC1, QJ1. 1960, gjenerata e parë e projektimit të unifikuar të produktit, vëllimi i furnizimeve për të reduktuar 1 / 3-1 / 2, jetëgjatësia është rritur me 2-3 herë, m ...Lexo më shumë »

 • Guide fillestar absolute për Google Analytics
  Ora Post: Aug-10-2015

  Nëse ju nuk e dini se çfarë Google Analytics është, nuk keni të instaluar atë në web faqen tuaj, ose keni instaluar atë, por kurrë nuk e shikoni në të dhënat tuaja, atëherë ky post është për ju. Ndërsa është e vështirë për shumë njerëz të besojnë, ka ende faqet e internetit që nuk janë duke përdorur Google Analytics (ose ndonjë analytics, për ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !