informacion industri

 • Ora Post: 2016/09/02

    1, contactor për llojin e mbrojtjes, struktura veprim është lloji i drejtpërdrejtë lëvizje, pika e kontaktit është pika dyfishtë pushim, ka karakteristikat e madhësisë së vogël, pesha të lehta, konsumit të ulët të energjisë, jetë të gjatë shërbimit, sigurisë dhe besueshmërisë; 2, contactor mund të përbëhet nga m ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2016/09/02

   Parimi i punës i rele termike është nxehtësia e gjeneruar nga aktual rrjedh në elementin ngrohjes, bimetal kanë koeficientë të ndryshme të zgjerimit deformimit, kur deformimi kur ajo arrin një distancë të caktuar në lëvizjet e shufra shtytje, qark të kontrollit është shkëputur, kështu t ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2016/09/02

  Së pari, përdorimi i metodave: 1. llojin e DC contactor duhet të zgjidhen në bazë të llojit të ngarkesës aktuale dhe pesha të lehta të ngarkesës, që është, ngarkesës AC ose DC, është ngarkesa të lehta, ngarkesa e përgjithshme ose ngarkesa të rënda. Mund të llogarisim kontaktin kryesor në më shumë se motor PN ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2016/09/02

  Koha Veprimi i rele termike dhe mbingarkesës aktuale në bazë të madhësisë së ndryshimeve kohore inversi si rele termike, mbrojtje te trupezuar me mbeshtjelljen motor, motor duhet të sigurojë fillimin normale dhe drejtimin nuk është prekur, dhe mund të maksimizuar kapacitetin e motorit, kështu mocioni kurbë karakteristikë e ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2016/08/29

   Security informuar: në instalimin, funksionimin, operimin, mirëmbajtjen, inspektimin, ju lutemi të jetë i sigurt për të lexuar me kujdes seri e kompanisë për specifikimet e produktit, dhe në përputhje me udhëzimet në përmbajtjen e instalimit të saktë, përdorimin e produktit. 14700274686957991.jp ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !