Sherbime

Quality Filozofia:
Cilësia është dinjiteti i stafit të ri Hong.
Shërbimi që ne ofrojmë fillon me ndërtimin e sistemit të marketingut, dhe shkon deri në çdo detaj para, gjatë, dhe pas shitjes. Kënaqësinë e klientit është ndjekje tonë të vazhdueshme. Duke ndjekur parimin e "saktësi dhe objektivitet, Cilësi të lartë dhe efikasitet, reputacioni i parë", ne vazhdojmë të përtërij dhe të kapërcej veten në mënyrë që nesër të ri Hong-së është më e shkëlqyer.

Angazhimet Quality:
Ne bëjmë angazhimet e mëposhtme solemne për klientët tanë:
(1) veprojë në mënyrë rigoroze në përputhje me kërkesat e cilësisë, në mënyrë të vendosur të rezistojë çdo devijim nga politikat e cilësisë dhe trajtojnë devijimin me seriozitetin maksimal.
(2) shërbimet e klientit do të zgjidhet brenda 24 orëve në qytet, brenda 48 orëve në krahinë, dhe brenda 72 orëve jashtë krahinës.
(3) Të thuash të jenë në përputhje me ligjin e cilësisë së produktit, dhe garanci rimbursim produktit, riparimin dhe zëvendësimin.
Qëllimi jonë i biznesit është "teknologji të përparuar, Cilësia e parë, konsumatorët e parë dhe Shërbimi i parë"
Objektivi Cilësia e shërbimit: produktet e ish-fabrikës 100% të kualifikuar


WhatsApp Online Chat !