• banner01
  • banner02
  • banner03

Zhe Jiang XinHong Electric Co., Ltd.is lokasina di Xiangyang zone industri, Liushi, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, Cina. Liushi mangrupakeun ibukota aparat-tegangan low inChina. Xinhong ieu digabungkeun jeung Shanghai Kangji Eléktro Equipment Co ,. Ltd jeung Shanghai Dikai Electric Perkakas Co ,. Ltd guna profésional pikeun panalungtikan, ngembangkeun, produksi, jualan na jasa. Cooperating kalawan sababaraha usaha ageung tur sedeng-ukuran domestik jeung luar nagri well-dipikawanoh pikeun OEM .. Jeung Shanghai Kangji Eléktro Equipment Co ,. Ltd jeung Shanghai Dikai Electric Perkakas Co., Ltd anu lokasina di propinsi Songjiang, Shanghai.

  • laboratorium laboratorium
  • aréa kantor aréa kantor
  • alat-alat uji alat-alat uji

produk Center

warta Center

WhatsApp Online Chat !