Tentang Kami

Zhe Jiang XinHong Electric Co., Ltd.is lokasina di Xiangyang zone industri, Liushi, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, Cina. Liushi mangrupakeun ibukota aparat-tegangan low inChina. Xinhong ieu digabungkeun jeung Shanghai Kangji Eléktro Equipment Co ,. Ltd jeung Shanghai Dikai Electric Perkakas Co ,. Ltd guna profésional pikeun panalungtikan, ngembangkeun, produksi, jualan na jasa. Cooperating kalawan sababaraha usaha ageung tur sedeng-ukuran domestik jeung luar nagri well-dipikawanoh pikeun OEM .. Jeung Shanghai Kangji Eléktro Equipment Co ,. Ltd jeung Shanghai Dikai Electric Perkakas Co., Ltd anu lokasina di propinsi Songjiang, Shanghai.

Produk: panalungtikan bebas tur ngembangkeun éta contactors AC (AC_and_DC_du-al-pamakéan naékna suhu pendék sarta konsumsi kakuatan low conforming kana baku tina IEC60947.2..). husus anti ragrag (Feng Xing) contactor pikeun elevator.Special contactor pikeun boiler.ac cai contactor.dc block kontak contactor.auxiliary, waktos reureuh block.star délta starter, enclosed starter, termal overload relay jeung saterusna.

kakuatan perusahaan: urang gaduh laboratorium, departemén marketing, panalungtikan sarta departemén ngembangkeun, departemén manufaktur, departemén kualitas, departemén manajemén jeung tim ahli profésional, urang pinuh ngalaksanakeun manajemén EIP. parusahaan urang geus diliwatan pinuh ngaliwatan sertipikat ti sistem kualitas IS09001. produk urang nu Certified ku CCC na CE, urang geus researched tur mekarkeun CNC5 runtuyan contactor AC jeung CNC6-T husus anti ragrag (Fengxing) contactor pikeun lift. Produk minuhan standar nasional keur EFISIENSI énergi jeung tingkat rarancang geus ngahontal tingkat anjog di imah jeung di mancanagara. Simkuring nampi pamadegan tinggi konsumén mayoritas jeung produk urang nu diékspor toKorea, Brazil, India, Italia, Rusia, Taiwanand nagara sejen tur kawasan.

roh perusahaan: learning, inovasi, integritas, kumawula.

Kawijakan kualitas: peopel oriented.qulity based.creativity na accuracy.keep pindah ka hareup

filsafat bisnis: mun demand customer salaku faktor ngarah. panalungtikan sarta ngamekarkeun-ment produksi produk béaya rendah kualitas luhur

visi perusahaan: jadi pangalusna produsén contactor.


WhatsApp Online Chat !