parusahaan cutlure

1, sistem gagasan budaya perusahaan
     (1) misi perusahaan
         Naha pakasaban alus di perusahaan nu, balik deui ka masarakat
     (2) visi perusahaan
         Janten produsén-kelas mimiti contactor, jadi pamingpin industri, jadi bisnis dimangfaatkeun.
     (3) nilai inti usaha
         ngungudag Kontinyu, kamajuan kontinyu, sarta narékahan pikeun ngalakukeun anu pangalusna.
         1, konsép bakat: hayu cita, ngembangkeun staf muter tur neruskeun tumuwuh, formasi nengshangnengxia kalayan atmosfer, pinuh ketok poténsi unggal pagawe.
         2, kualitas nempo: euweuh kualitas, aya No.
         3, kauntungan view: nu ngungudag pembangunan sustainable tina usaha, pikeun miara untung lumrah.
     (4) roh perusahaan
         Integritas tur pragmatis vitalitas ilmiah
     (5) filsafat bisnis
         Hayu konsumén meunang nilai ambéh karyawan bisa ngamekarkeun kana tanggung jawab sosial pikeun miara harmonis jeung lingkungan.
2, 213 konotasi
     Dua kahayang - bisnis alus, produk alus
     A sumanget - fokus
     Tilu basa: inovasi, bakat, budaya

presiden Biantara

Tujuan perusahaan nyaeta pikeun ngembangkeun industri nasional jeung mawa maju sumanget nasional.
Roh perusahaan: pangwangunan. Inovasi. Kumawula. Integritas.
Kawijakan kualitas: akurat jeung bisa dipercaya. Papanggih pangabutuh customer.
Filsafat bisnis: nasabah aya dina haté kuring.
Manajemén gagasan: humanization ilmiah. Manajemén pikeun nyieun kualitas-kelas munggaran.
Konsep ngembangkeun: kualitas survival. Pikeun ngembangkeun Elmu Pangaweruh jeung Teknologi.


WhatsApp Online Chat !