runtuyan CNC1-R husus forwater alat keur ngagolakkeun 12 ~ 32R

Pondok Description:

  CNC1-R runtuyan husus pikeun alat keur ngagolakkeun cai 12 ~ 32R Dina sirkuit tina AC 50 / 60Hz, tegangan 690V, curre nepi ka 50A, contolling motor tina jenis anu béda. Ngadalikeun lalawanan, induktif, beban kapasitif; pemanasan, lightingand transformer.Control distrbutioncircuit, sebaran industri.  


jéntré produk

Tags produk

  CNC1-R runtuyan husus pikeun alat keur ngagolakkeun cai 12 ~ 32R
  Dina sirkuit tina AC 50 / 60Hz, tegangan 690V, curre nepi ka 50A, contolling motor tina jenis anu béda. Ngadalikeun lalawanan, induktif, beban kapasitif; pemanasan, lightingand transformer.Control distrbutioncircuit, sebaran industri.
  15154857737223448 15154857788453505


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !