wartos

  • Post time: Sep-28-2018

    Good afternoon, distinguished leaders and staff members. First of all, we sincerely welcome all the new employees to join our vibrant team. From this moment on, you are a member of this team. At the same time, we are injecting fresh blood into the company, the future of your company. I hope you a...Baca leuwih »

  • Post time: Sep-27-2018

     In order to improve the quality of our products in the international market, our mechanical interlocking products have passed the Delici RoHS test successfully, passed the safety, environmental protection, hygiene and other indicators, and provided a more favorable guarantee for exporting to th...Baca leuwih »

  • waktos pos: Méi-09-2017

    Dina raraga ngaronjatkeun sarat urang keur kualitas produk di pasar internasional, anu produk mékanisme interlocking mékanis sahiji parusahaan urang geus anyar hasil diliwatan test Delixi RoHS, sarta lulus tés pikeun sagala rupa indexes kayaning kaamanan, panyalindungan lingkungan, sanitasi, jsb, w .. .Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

      1, anu contactor keur tipe panyalindungan, struktur Peta teh jenis gerak langsung, titik kontak teh titik putus ganda, boga ciri tina ukuranana leutik, beurat lampu, konsumsi kakuatan low, hirup layanan lila, kaamanan jeung reliabilitas; 2, contactor nu bisa diwangun ku m ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

     Prinsip kerja tina relay termal téh panas dihasilkeun ku arus anu ngamalir kana unsur panas, bimetal nu boga koéfisién béda tina deformasi ékspansi, nalika deformasi lamun ngahontal jarak nu tangtu dina belah push rod, ka sirkuit kontrol anu dipegatkeun, jadi t ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

    Kahiji, ngagunakeun métode: 1 tipe DC contactor kudu dipilih dumasar kana tipe tina beban ayeuna jeung beurat lampu tina beban, nyaeta, dina AC atanapi DC beban, nyaéta beban lampu, beban umum atawa beban beurat. Bisa ngitung IN utama kontak leuwih ti PN motor ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

    Waktu Peta tina relay termal na overload ayeuna nurutkeun ukuran tina parobahan waktos tibalik jadi relay termal, panyalindungan motor overload, motor kedah mastikeun nu mimiti normal sarta jalan henteu kapangaruhan, sarta bisa ngamaksimalkeun kapasitas motor, jadi gerak teh ciri kurva of ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

     Parusahaan produk utama: panalungtikan sarta ngembangkeun contactor AC bebas (AC na DC umum, hawa tiis tur konsumsi kakuatan low di garis jeung Euro 2 baku); Lift husus anti ragrag (béntang ditutup) contactor; manaskeun cai serelek cai contactor husus. contactor AC Tradisional; DC ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

     Urang ngandelkeun kualitas alus teuing jeung sampurna jasa saatos-jualan, dina industri boga reputasi considerable, geus jadi supplier ditunjuk loba usaha. Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

    produk urang anu kualitas sadayana tinggi na leuwih profésional Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

    filsafat bisnis: paménta customer disetir, R & D jeung produksi kualitasna alus sarta produk béaya rendah. Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-02-2016

    Learning, inovasi, integritas, kumawula Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-29-2016

     Kaamanan informed: di instalasi, operasi, operasi, diropéa, pamariksaan, mangga pastikeun taliti maca runtuyan parusahaan ti spésifikasi produk, sarta luyu jeung parentah nu aya dina eusi instalasi akurat, pamakéan produk. 14700274686957991.jp ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-29-2016

    1950-an, urut Uni Soviét, tingkat 30-40, volume badag, suplai, pamakéan énérgi, arc badag, hirup low, model utama: QC1, QJ1. 1960-an, generasi kahiji desain produk hasil ngahijikeun Tatar, volume suplai pikeun ngurangan 1 / 3-1 / 2, harepan hirup ngaronjat ku 2-3 kali, m nu ...Baca leuwih »

  • The Absolute pemula urang Guide Google Analytics
    waktos pos: Aug-10-2015

    Mun anjeun teu nyaho naon Google Analytics téh, teu dipasang deui dina ramatloka anjeun, atawa geus dipasang deui tapi pernah nempo data anjeun, lajeng pos ieu keur anjeun. Bari éta teuas pikeun loba percaya, aya kénéh jaba nu teu maké Google Analytics (atawa analytics sagala, keur ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat !