inpo industri

  • waktos pos: 09-02-2016

      1, anu contactor keur tipe panyalindungan, struktur Peta teh jenis gerak langsung, titik kontak teh titik putus ganda, boga ciri tina ukuranana leutik, beurat lampu, konsumsi kakuatan low, hirup layanan lila, kaamanan jeung reliabilitas; 2, contactor nu bisa diwangun ku m ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 09-02-2016

     Prinsip kerja tina relay termal téh panas dihasilkeun ku arus anu ngamalir kana unsur panas, bimetal nu boga koéfisién béda tina deformasi ékspansi, nalika deformasi lamun ngahontal jarak nu tangtu dina belah push rod, ka sirkuit kontrol anu dipegatkeun, jadi t ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 09-02-2016

    Kahiji, ngagunakeun métode: 1 tipe DC contactor kudu dipilih dumasar kana tipe tina beban ayeuna jeung beurat lampu tina beban, nyaeta, dina AC atanapi DC beban, nyaéta beban lampu, beban umum atawa beban beurat. Bisa ngitung IN utama kontak leuwih ti PN motor ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 09-02-2016

    Waktu Peta tina relay termal na overload ayeuna nurutkeun ukuran tina parobahan waktos tibalik jadi relay termal, panyalindungan motor overload, motor kedah mastikeun nu mimiti normal sarta jalan henteu kapangaruhan, sarta bisa ngamaksimalkeun kapasitas motor, jadi gerak teh ciri kurva of ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 08-29-2016

     Kaamanan informed: di instalasi, operasi, operasi, diropéa, pamariksaan, mangga pastikeun taliti maca runtuyan parusahaan ti spésifikasi produk, sarta luyu jeung parentah nu aya dina eusi instalasi akurat, pamakéan produk. 14700274686957991.jp ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat !