jasa

Kualitas Filsafat:
kualitas anu martabat staf Hong anyar.
Ladenan kami nyadiakeun dimimitian ku pangwangunan sistem pamasaran, jeung ngalir ngaliwatan unggal jéntré sateuacan, salila, sarta sanggeus jualan. Kapuasan customer is ngungudag pengkuh urang. Handap prinsip "Preciseness na objektivitas, kualitasna alus sarta Kekecapan, reputasi munggaran", urang neruskeun innovate jeung ka transcend Sunan Gunung Djati sangkan nu isukan anyar Hong urang téh beuki cemerlang.

Commitments kualitas:
Urang sangkan commitments solemn handap ka konsumén urang:
(1) beroperasi mastikeun nurutkeun syarat kualitas, pageuh nolak sagala baku tina kawijakan kualitas jeung ngubaran simpangan nu ku utmost seriousness.
(2) jasa The customer urang bakal ngumbar dina 24 jam di kota, dina waktu 48 jam di propinsi, sarta dina 72 jam luar propinsi.
(3) mastikeun sasuai jeung hukum kualitas produk, sarta garansi ngabalikeun duit produk, perbaikan sarta ngagantian.
Tujuan bisnis urang téh "Téhnologi Advanced, Quality Kahiji, Konsumén munggaran tur Service Kahiji"
obyektif jasa Quality: produk urut pabrik 100% mumpuni


WhatsApp Online Chat !